FAQ

1. Wanneer ik wil afspelen, bevriest het beeld of wordt het overgeslagen Bij problemen met terugspoelen, controleer dan de internetverbinding.

Vergeet niet dat de kwaliteit van de internetverbinding kan variëren, afhankelijk van de locatie, zeker bij een mobiele internetverbinding. Wij adviseren een minimale snelheid van 0,5Mbps om bijvoorbeeld films te kijken. Indien de verbinding goed is maar er zijn nog steeds problemen met streamen, check dan of er nog andere programma's op de achtergrond draaien. Dit kan zorgen voor een grote belasting en effect op de playback functie. Probeer alle programma's af te sluiten en kijk of dit verschil maakt voor de kwaliteit van afspelen. Nog steeds problemen? We helpen graag. Stuur ons een mail op [email protected]

2. De Video/Audio is niet gesynchroniseerd of verstoord

Probeer eerst een andere film aan te zetten, om te checken of het aan het bestand ligt of aan het platform. Wanneer het beperkt is tot een bestand, neem dan contact op met ons middels een support ticket. Wanneer er probelemen zijn met meerdere bestanden, check dan eerst de internetverbinding. Vergeet niet dat de kwaliteit van de internetverbinding kan variëren, afhankelijk van de locatie, zeker bij een mobiele internetverbinding. Wij adviseren een minimale snelheid van 0,5Mbps om bijvoorbeeld films te kijken. Indien de verbinding goed is maar er zijn nog steeds problemen met streamen, check dan of er nog andere programma's op de achtergrond draaien. Dit kan zorgen voor een grote belasting en effect op de playback functie. Nog steeds problemen? We helpen graag. Stuur ons een mail op [email protected]

3. De browser loopt vast wanneer ik Triblox wil gebruiken

Bij problemen en vastlopen bij het gebruik van Triblox in de browser, probeer eerst de cookies en geschiedenis leeg te maken. Wanneer het probleem blijft bestaan na opnieuw opstarten van de browser, probeer dan een andere browser of stuur ons een email op [email protected]. We helpen graag.

4. Wat is het retourbeleid van Triblox?

Toch niet helemaal tevreden? Opzeggen kan op ieder moment. Toch liever het lidmaatschap wijzigen of opzeggen? Neem dan telefonisch contact op (werkdagen tussen 09:00 en 17:00) via +31202253715. Een incorrecte factuur ontvangen en liever een refund aanvragen? Stuur ons een email op [email protected]. Vergeet niet het volgende te vermelden: uw naam, emailadres dat geregistreerd staat op het account, een beschrijving van het geval en om welk bedrag(en) het gaat.

Verder nog vragen? Stuur ons een mail via: Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden in de mail. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen via +31202253715 (de klantenservice is aanwezig op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)